Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

BILJNA MEŠAVINA ZA MRŠAVLJENJE

1,500.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.3100 Kg
5F23E5A572AEA
+

BILJNA MEŠAVINA ZA MRŠAVLJENJE

Gubitak težine se javlja kao telo troši više energije na rad i metabolizam nego što apsorbuje iz hrane ili drugih nutrijenata. Ono će tad koristiti uskladištene rezerve iz masnoće ili mišića, što generalno dovodi do gubitka težine. Za sportiste koji žele da poboljšaju učinak ili da zadovolje potrebnu težinu za učešće u sportu, nije neubičajeno da traže dodatni gubitak težine čak i ako su već na svojoj idealnoj telesnoj težini. Drugi mogu da budu vođeni željom da izgube težinu kako bi postigli izgled koji smatraju atraktivnijim. Međutim, premala težina je povezana sa zdravstvenim rizicima kao što su poteškoće u borbi protiv infekcije, osteoporoza, umanjena mišićna jačina, poteškoće u regulisanju telesne temperature i čak povećan rizik od smrti.

Najlakši i najjednostavniji način za mršavljenje je konzumiranje biljne mešavine koja na organizam deluje tako što dovodi do smanjenja apetata, ubrzavanja metabolizma, pojačanog izlučivanja vode i izbacivanja štetnih materija iz organizma.

Način pripreme: Jednu kafenu kašiku preliti sa 200-250ml vrele vode, sačekati da odstoji od 12-30min, procediti i popiti.

Način doziranja: Boljnu mešavinu treba biti ujutru pre doručka i naveče pre spavanja.

Način delovanja: Biljna mešavina deluje tako što dovodi do smanjenja apetita i do jačanja metabolizma.
Takođe deluje i na povećanje energije i jačanje imuniteta.

Neželjeni efekti: Nema neželjenih efekata. Mogu da konzumiraju i gojazna deca. Preporučenu dozu (dve šolje dnevno) ne bi trebalo prekoračiti zbog ubrzavanje metabolizma.