Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

BILJNA MEŠAVINA ZA JAČANJE IMUNITETA

1,500.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.3100 Kg
+

BILJNA MEŠAVINA ZA JAČANJE IMUNITETA

Kako se naš imuni sistem neprestano bori protiv bakterija, virusa i drugih stranih mikroorganizama, neophodno je da mu se adekvatnom ishranom pomogne da ostane jak, jer u suprotnom, zbog pada imuniteta može doći do različitih bolesti.
Iako je čaj za imunitet bolje konzumirati topao, on nikako nije napitak koji se može konzumirati samo na niskim temperaturama. Naprotiv, većina čajeva će zadržati većinu svojih hranljivih i blagotvornih supstanci i kada se rashladi, pa može poslužiti kao zdravo osveženje i u letnjim danima.
Čaj kao prirodni lek nam ne preporučuju samo drevne tradicije poput indijske, kineske ili Ajurveda prakse. I naučna zajednica posvetila se istraživanju blagotvornih efekata čaja na organizam i očuvanje zdravlja, i došli su do istih zaključaka ‒ čaj može ojačati imuni sistem.
Njegovo dejstvo potiče od važnih sastojaka koji ga sačinjavaju, pre svih antioksidanata. Premda neke vrste sadrže više, a neke manje, svaki biljni čaj obiluje antioksidantima koji su jedni od najbitnijih supstanci za zdravlje ljudskog organizma.

Pored toga, sastojci čaja, poput alkilamina, pomažu telu da se bori protiv infekcija, pa čak i da podstakne regeneraciju ćelija. Možda najbitnije od svega, čaj za imunitet i njegovi sastojci pomažu u borbi protiv slobodnih radikala ‒ mikroorganizama koji u telu mogu izazvati najteža oboljenja, poput kancera.

Biljna mešavina sastavljena je po orginalnoj i proverenoj recepturi.
Način pripreme je sledeći: Tri kašike biljne mešavine kuvati 10 minuta u pola litra vode. Kada se prohladi, procediti i popiti u toku dana u tri doze posle jela umesto vode. Biljna mešavina je prijatnog ukusa i pije se nezaslađena kako bi njeno djestvo bilo potpuno.