Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

BILJNA MEŠAVINA ZA ANEMIJU

1,500.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.3100 Kg
+

BILJNA MEŠAVINA ZA LEČENJE ANEMIJE

Anemija je jako rasprostranjena bolest, i smatra se da oko 10% populacije ima ovaj problem. Kod nekih je to trenutno stanje, a kod drugih, uglavnom žena i dece, može biti hronično.
Ukoliko se ne leči na vreme i na pravi način, može dovesti do ozbiljnijih problema i na vaš život može imati ozbiljan uticaj.
Šta je anemija
Anemija je stanje koje se razvija u organizmu kao nedostatak crvenih krvnih zrnaca i koncentracije hemoglobina u krvi. Hemoglobin je glavni sastojak crvenih krvnih zrnaca i služi za prenos kiseonika do ćelija i tkiva. Simptomi anemije – poput umora – javljaju se jer organi ne dobijaju ono što im je potrebno kako bi ispravno funkcionisali.
Anemija se može pojaviti kod ljudi svih starosnih dobi i rase, muškaraca i žena. Međutim, postoje određene grupe koji imaju veći rizik za anemiju:
Deca od 1 – 2 godine
Žene tokom trudnoće i posle porođaja
Starije odrasle osobe takođe mogu imati veći rizik od razvoja anemije zbog slabe ishrane i drugih medicinskih stanja.
Postoje mnoge vrste anemije. Sve su vrlo različite u njihovim uzrocima i tretmanima. Anemija usled nedostatka gvožđa, najčešći je tip, vrlo je podložna promenama ishrane. Neki oblici anemije – poput blage anemije koja se razvija tokom trudnoće – čak se smatra normalnom. Međutim, neke vrste anemije mogu vas pratiti tokom celog života i predstavljati zdravstvene probleme.

Biljnu mešavinu treba upotrebljavati najmanje 15 dana. Potrebno je da se pije jedna šolja dnevno pre ručka.
Biljna mešavina je gorkog ukusa i možete je zasladiti begremovim ili kestenovim medom.